Connect With Us!

Zorgverzekering kiezen bij zorgverzekeringcentrum.nl

Zorgverzekering kiezen bij zorgverzekeringcentrum.nl

Op de website www.zorgverzekeringcentrum.nl vergelijkt u op een eenvoudige en overzichtelijke manier de verschillende zorgpolissen met elkaar.  Alle aanbieders, hun mogelijkheden en hun tarieven staan gerangschikt in een gemakkelijke en overzichtelijke vergelijker. Hebt u een keuze gemaakt voor de verzekeraar die het best bij u past, dan kunt u de betreffende polis direct afsluiten bij de verzekeraar. Bijvoorbeeld FBTO of het Zilveren Kruis. 

Zo kiest u uw goedkope zorgverzekering

Wilt u dit jaar overstappen naar een andere of goedkopere zorgpolis? Met de vergelijker kunt u eenvoudig de voordeligste zorgpolis vinden die aansluit bij uw wensen. Dit werkt aan de hand van het volgende stappenplan:

 

  1. Bepaal de hoogte van uw eigen risico. De premie voor het basispakket hangt af van het eigen risico dat u kiest. Het eigen risico bedraagt minimaal € 385. U verlaagt uw premie door te kiezen voor een hoger eigen risico (tot € 885).
  2. Kies welke dekking u wenst voor tandartskosten.
  3. Kies een dekking voor therapieën, zoals fysiotherapie.
  4. Kies de dekking voor alternatieve geneeswijzen.
  5. Bepaal of u een dekking wenst voor brillen en contactlenzen.
  6. Maak een keuze of uw verzekering alleen in Nederland geldt, of ook in de rest van Europa, of zelfs wereldwijd.
  7. Bepaal in welke termijnen u wilt betalen. De premie ineens betalen voor een heel jaar is vaak iets goedkoper.
  8. Bepaal of u zelf wilt kiezen door wie of waar u behandeld wilt worden.

 

Steeds wanneer u een stap doorlopen heeft, verschijnt direct een lijst met verzekeringen die voldoen aan uw keuze. Zo “speelt” u eenvoudig met bedragen en voorwaarden. Als u een keuze heeft gemaakt klikt u op de knop “bekijken” om precies te zien wat de door u gekozen verzekering inhoudt.

Welke verzekeraars zijn er dit jaar allemaal?

De Nederlandse zorgverzekeringsmarkt is een open markt. Dit betekent dat er volop aanbod is. Er is veel concurrentie. Dit betekent ook dat u als consument veel aanbieders heeft om uit te kiezen. Tegen het einde van het jaar maken de verzekeraars de poliskosten bekend. Aanbieders als Unive, Promovendum, FBTO en United Consumers zijn gewoonlijk verzekeraars met een lage premie.

Geen reactie's

Geef een reactie